Levering en voorwaarden

Hoi,

 

Toedeletony staat voor een variatie aan leuke dingen. Of het nu een hele aparte puntenslijper is, of een design wandmeubel. Via diverse wegen kom ik aan mijn spulletjes, verkoop wat, en zo kan ik weer verder met mijn hobby. Hierbij probeer ik de prijs laag te houden, maar dit lukt niet altijd. Valt de prijs toch tegen ? Doe dan een waardig bod via de contactpagina.

Je kunt bij mij bij het ophalen of het afleveren betalen. Ik heb veelal unieke stukken, dus gewoon contact via het formulier of een mailtje aan mail@toedeletony.nl . Stuur ik het op dan dien je vooraf te betalen, inclusief de portokosten. Je kunt ook op de site meteen betalen via Paypall.

Omdat ik dit voor mijn hobby doe wil ik graag eerlijk zijn: gebruiksschade zal bij al mijn spulletjes wel voorkomen, ze zijn immers oud. Ik probeer dit zo veel mogelijk te tonen, maar adviseer toch vooral om even een afspraak te maken om langs te komen. Moet ik spullen terugnemen die zijn verstuurd ? Dan kan ik de portokosten niet voor mijn rekening nemen. Op de artikelen kan ik, gezien de leeftijd, geen garantie geven.

Als ik het kan opsturen dan doe ik dit graag, ik pak netjes en goed in en zorg voor een vlotte verzending. Tevens kan ik spullen langs komen brengen thuis, maar hou dan rekening met een prijs van ongeveer € 1,= per km, dit alles onder voorbehoud. Informeer vooral via het contactformulier.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn hobby, en vaker terugkomt om eens te neuzen.

ToedeleTony!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *